Prometin2 weboldala
Szlogen kell ide.

MENÜ

1.

AZ ELSÖ ÜTKÖZET

A távolban már látom az épületett. Nagy fehér erőditmény kivül körbe oszlopokkal szegélyezve. Az oszlopok és az épület közti kis udvarban négy ör járkáll körbe,akik melett észrevétlenül kell eljutnom. Nem okozhat gondot. A járásom teljesen nesztelen és az örök szeme számára könnyen válok láthatatlaná. Egy kicsit rutinosabb ninja számára ez nem jelenthet gondot,én meg profi vagyok. Végezhetnék az örökkel de a megbizom tiszta munkát kért,semmi feltünés. Be ,célpontot likvidálni ,ki. Ahogy elmegyek az oszlopok melett a sötétben már látom az eröd gigászi bejárati kapuját kirajzolodni. A kapu bal széllén mintha egy szobor árnyéka huzodna. A szobor felémfordul és egy harcos áll velem szemben elégedet mosollyal:

 

1259077380_12.gif

 

-Edig tartott az útad.-mondta és testéböl energia lövelt ki majd teste olyan lett mint egy jéghegy. Ahogy kardjával felém csapot lebénultam és az utána következö ütésbe majdnem bele is haltam. A MentaHarcos magasra emelte kardját mikor egy fényes gömbvillámcsapot a melébe. Hiába a jégtest a következö gömbvillámtol a harcos elterült a földön engem meg kellemes meleg fény ölelt körbe. Minden sebem meggyógyult pillanatok allat. Elöttem egy gyógysámán állt:

- Ha szemtöl szembeni harcot akarnék magam intézném a munkát. Azért vettelek föl ,hogy észrevétlenül juss be.

-Elnézésed kérem , tudom ,hogy súlyos hibát vétetem mikor igy elbiztam magam. Többé nem fordul elö.-a következö pillanatban ismét kellemes ,melleg fény ölelt át és járásom felgyorsult, támadásaim gyorsabbak lettek. Hihetetlen jó érzés volt. Beléptem a kapun...

0187869001228845769.jpg

2.

PvP KIRÁLY

Hosszú sötét folyósok tele ember méretü pókokkal. Szerencsére nem foglakoztam velem de azért elég hátborzongató érzés köztük mászkálni. Azt mondták elöre amig csak tudok majd balra. A harmadik teremben három pók elindul felém. Egyik megprobál megcsipni de alapvetöen igen gyors és ügyes vaygok,most meg a buff is hatott még,igy könyen kikerültem és egy csapással meg is mérgeztem az elsö pókot. Mire a második amelém ért volna már a másik teremben jártam. Tiszta,csendes munka. Az útatt álcázva folytatam,ne láson meg senki,ha nem muszály. Az űtlsó terem közepén egy trón állt sziklábol kivályva és benne ült a PvPket egyik nagy királya: BM Sura.

Relytekhelyemröl probáltam a háta mögé férközni,hogy egy csapással végezek vele de amint a közelébe értem egy láng telibe talált,majd pár másodperc múlva jött  a következö is.

...

 

 

Szavazás

tetszik az oldal??
átlagos
nem
igen
Asztali nézet